bernard_bakels

Bröderna Hendrik A. och Bernardus J. grundade den 21 september 1904 det första Bakels-företaget i Amsterdam.

Dagens Bakels-företagsgrupp baseras till stor del på Bernard J. vision och livsverk. Han grundade år 1943 Nordbakels i Sverige, som var den första tillverkningsanläggningen.

Tack vare investeringar, innovationer och framgångsrika produkter växte Bakels-gruppen med ett nytt företag för varje decennium fram till hans död 1986.

Genom att vi fortsätter att vara ett enskilt företag, ägt av den stiftelse, som Bernard J. Bakels grundade, har vi kunnat växa till en företagsgrupp, som är verksam på alla fem kontinenter på jorden och som består av nästan 40 företag.

Bakels-gruppens framgång baseras inte bara på investeringar i tillverkningsanläggningar och innovationer, utan också på våra medarbetare, vars lojalitet mot företaget har varat i över 100 år. Vi investerar mer än någonsin i en grundlig bageriyrkesutbildning av våra medarbetare.

Inom många Bakels-företag har det grundats speciella utbildningscentral där Bakels-experterna hjälper våra kunder att förbättra sina fackkunskaper

Lediga jobb

Vi är alltid intresserade av tekniskt utbildad personal, som brinner för produktutveckling eller som vill sälja bageri-ingredienser eller som på annat sätt vill stödja vårt företag med sina yrkeskunskaper. Om du är intresserad av en karriär inom vårt företag och vill ha mer information ber vi dig ta kontakt med närmaste Bakels-Företag eller med Bakels Huvudkontor.