bernard_bakelsVeljekset Hendrik A. ja Bernadus J. perustivat 21. syyskuuta 1904 ensimmäisen Bakels-yrityksen Amsterdamissa.

Nykyinen Bakels-yritysryhmä perustuu suuressa määrin Bernard J. Bakelsin  visiolle ja elämänsaavutuksille. Hän perusti ensimmäisen tuotantolaitoksen Nordbakelsin Ruotsiin vuonna 1943.

Sijoitusten, innovaatioiden sekä menestyksekkäitten tuotteiden  ansiosta Bakels-ryhmä kasvoi  jokaisella vuosikymmennellä uudella yrityksellä aina hänen kuolemaansa asti, vuonna 1986. 

Pysymällä yksityisyrityksenä Bernard J. Bakelsin perustetun säätiön omistuksessa, kasvoimme kaikilla viidellä mantereella toimivaksi yritysryhmäksi, johon kuuluu lähes 40 yritystä.

Bakels-yritysryhmän menestys ei johdu ainoastaan sijoituksista laitoksiin ja innovaatioihin, vaan myös työntekijöihin, joiden perusteelliseen leipomo-osaamiseen panostamme yhä enemmän.

Useisiin Bakels-yrityksiin on perustettu erityisiä koulutuskeskuksia ja Bakelsin ammattihenkilökunta auttaa asiakkaitamme mielellään kasvattamaan asiantuntemusta ja laajentamaan jo olemassa olevaa tietoa.